ISU giver jobgaranti

Vi har succes med at få ledige borgere i job. Hos ISU kommer 80 procent af borgerne i delvis eller fuld forsørgelse inden for det første år. Det skyldes vores jobgaranti-model, hvor vi bl.a. har fokus på områder med mangel på arbejdskraft.

 Vi lytter til den enkelte borgers ønsker, og bl.a. derfor har ISU en markant lav tilbagefaldsprocent på under 10 procent. Når borgeren er kommet i job, er det vigtigt, at hun/han også beholder det. Vi følger borgerne også efter de er kommet i job, og vi har udviklet et specifikt koncept med fokus på fastholdelse.

Hos ISU lægger vi stor vægt på at kende det lokale erhvervsliv. Derfor tilbyder vi en lokal erhvervsdatabase målrettet i forhold til lokale virksomheder, primært små og mellemstore virksomheder, som jobcentrene også med fordel kan benytte.

Ring eller skriv gerne til os for en uddybende snak.

Skriv en kommentar