ISU etablerer socioøkonomisk virksomhed

ISU etablerer socioøkonomisk virksomhed via et Produktionshotel. Vi er også i gang med at etablere herberg i Københavns-området

ISU opnår succesfulde forløb, fordi vi har en anderledes og vedholdende tilgang i vores samarbejde med borgere og virksomheder:

  1.  Vi har tæt kontakt og opfølgninger overfor borgeren med 6-8 samtaler indenfor den første måned.
  2. Formålet er at afdække borgerens kompetencer og potentialer og i den sammenhæng etablere en personprofil af borgeren, der effektivt og nuanceret matcher dem med den rette virksomhed og deres ønsker til arbejdskraft.
  3. Vi har udgangspunkt i særdeles valide metoder, der også kan anvendes til at få et solidt og bredt indblik i borgerens arbejdsevne. Alle borgere får udarbejdet en arbejdsevnevurdering.
  4. Vi skaber direkte kontakt til virksomhederne.
  5. ISU arbejder ud fra en tilgang om “no results, no pay”/”no cure, no pay”. Vi ved, at vores metoder og systematik virker og indgår gerne i et samarbejde på disse vilkår.
  6. ISU arbejder med strategier og etablering af socioøkonomisk virksomhed, som vil kunne skabe nye muligheder for din kommune! Vil du høre, hvorledes vi vil etablere et Produktionshotel?

Skriv en kommentar