CSR og verdensmål – hvad kommer det mig ved?

Etablering af socioøkonomisk virksomhed i din kommune
- ISU hjælper jer i gang!

ISU har udviklet en CSR Model, der har særlig interesse for jobcentrene i forhold til øget samarbejde med virksomheder herunder konkret udmøntning af rummelighed i praktisk.

I tilgangen og modellen ”dyrkes” 200-400 små og mellemstore virksomheder, brancheopdelt.

Der introduceres til CSR modellen ud fra et ”noget for noget” princip – hjælper i en ledig, hjælper vi med at kortlægge jeres arbejdsmiljø og få jer på Danmark-/og Verdenskortet ift. at være en rummelig virksomhed. Tilgangen anvendes til at finde og få flere virksomheder i spil, men også til at få et tættere samarbejde og nytænkende kontakt med virksomheder ift. deres ønsker til vækst, i kombination med skabelsen af (flere) arbejdspladser for vores borgere.

Vi forsøger i tilgangen, at skabe bevidsthed omkring rummelighed, og ikke mindst søge, i samarbejde med virksomheden, at omsætte rummelighed til konkrete arbejdspladser, men også at medvirke til at sælge virksomheden ift. dét at være rummelig. F.eks. ved at medvirke til konkrete historiefortællinger om ansættelser og ”rummelighed” i praksis, som virksomheden kan anvende over for omverdenen. Virksomhederne certificeres og modtager et særligt certifikat.

CSR modellen er udviklet i samarbejde med en række forskere. Bragt i høring i en række virksomhedsnetværk i 5 kommuner, og via en række interessenter på arbejdsmarkedet. Modellen er omsat i en mere samlet CSR Modellen ”Social Investment Model”.

0
ÅRS ERFARING
0
ANTAL ANSATTE
0%
REDUCERET TILBAGEFALD OVERFOR KONTANTHJÆLPSMODTAGERE TIL
0
NO CURE - NO PAY SUCCES

Vi skaber økonomiske resultater og mennesker i balance

Vi tænker i helheder og mener, at mennesker i balance er god økonomi målt både på dine resultater, men også på din organisation.
Vi er så sikre, at det er ”no cure, no pay”